2021-07-01
⭐️八月花⭐️📍:屯门V City商场M-50号舖(旺角,九龙塘,铜锣湾都有分店)⏰:7:30am-3:00pm,5:30pm-9:30pm💰:人均$100-$200⭕️: 现金,信用卡,银联🚗:即日消费$500以上,可免费泊车1小时(假日$800)👉🏻片皮鸭自选四位套餐 💰498(另收茶位加一)总共五样小菜🙌🏻🙌🏻🌜金陵片皮鸭(一只配12片么么皮)🌜时菜鸭骨汤🌜清蒸沙巴龙趸仔🌜再加自选小菜两款(原粒干葱豆豉鸡、豉汁带子蒸豆腐、桶子豉油鸡、招牌烧味双拼、菠萝咕噜肉等等。。。)🌟又要隆重介绍片皮鸭 啖啖肉 份量4人食都足够 不过片皮鸭比较油 多脂肪 可能到后期就会好济。。食物份量都足 👧🏻🍼同友人都食到好饱 友人觉得佢个烧味双拼好好食 比其他出边嘅高质素!!所以如果自选小菜 会推荐叫招牌烧味双拼!本人认为鸭骨汤都可以 我见到汤系用鸭肉煲 所以都浓郁既 会有鸭肉嘅香味 足料👍🏻👍🏻🌟大约七点左右 套餐就好快卖完 所以如果要食嘅就提早六点好食饭啦🙌🏻🌟食物质素都算中等 环境都比较静 座位宽敞 可以储yuu积分!!但系要提早排队 都比较多人食 带定头盔先 👧🏻🍼同友人纯粹系因为佢个四人餐抵食先入去食
📍:屯门V City商场M-50号舖
(旺角,九龙塘,铜锣湾都有分店)
⏰:7:30am-3:00pm,5:30pm-9:30pm
💰:人均$100-$200
⭕️: 现金,信用卡,银联
🚗:即日消费$500以上,可免费泊车1小时
(假日$800)
👉🏻片皮鸭自选四位套餐 💰498(另收茶位加一)
总共五样小菜🙌🏻🙌🏻
🌜金陵片皮鸭(一只配12片么么皮)
🌜时菜鸭骨汤
🌜清蒸沙巴龙趸仔
🌜再加自选小菜两款
🌟食物质素都算中等 环境都比较静 座位宽敞 可以储yuu积分!!但系要提早排队 都比较多人食 带定头盔先 👧🏻🍼同友人纯粹系因为佢个四人餐抵食先入去食 亦都系纯粹介绍CP值高 价钱同食物成正比 有个句讲个句 完全冇考虑其他因素🙏🏻🙏🏻如果无咗个四人餐 我都唔会踏入去食🥲🙏🏻 请不要责骂 谢谢🙌🏻
#香港美食 #平民美食 #屯门美食 #屯门 #旺角 #香港 #美食 #高质 #mk #hkfood #hongkong #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #hk #hkig #foodshare #hkrestaurant #foodies #852food #hkfoodblog #食评 #美食推介 #片皮鸭 #八月花