2021-08-23 558 浏览
装修唔错感觉似高级西餐座位之间都好阔落有空间感..🦀𝗕𝗿𝗼𝘄𝗻 𝗰𝗿𝗮𝗯 𝗿𝗶𝘀𝗼𝘁𝘁𝗼 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝗱 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗰𝗿𝗮𝗯 𝗺𝗲𝗮𝘁 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗲 睡蟹意大利饭$𝟮𝟬𝟴Risotto有一丝丝蟹肉伴碟既橙色汁原来系蟹膏酱劲好食份量够大share食既话3个人都够食.🥩𝗨.𝗦. 𝗕𝘂𝘁𝗰𝗵𝗲𝗿’𝘀 𝘀𝘁𝗲𝗮𝗸 屠夫牛扒 $𝟯𝟮𝟴450oz butchers steak 好似食极都食唔完咁好多件牛味够浓而且软硬适中又冇筋五成熟最好味呢个份量同埋味道来讲定价算平.🐚𝗧𝘂𝗮 𝗧𝘂𝗮 𝗶𝗻 𝗴𝗮𝗿𝗹𝗶𝗰 𝗻 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗹𝗶 𝘀𝗮𝘂𝗰𝗲 纽西兰托托蚬 $𝟭𝟯𝟴差唔多有10只手掌咁大既蚬肉质鲜嫩煮得好入味每枱必点.🐟𝗦𝗮𝗶𝗸𝘆𝗼 𝗺𝗶𝘀𝗼 𝘆𝗮𝗸𝗶 𝗯𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗰𝗼𝗱 𝗳𝗶𝗹𝗹𝗲𝘁 西京烧黑鳕鱼$𝟮𝟬𝟴黑鳕鱼比平时既鳕鱼更加滑但味道食落去冇乜惊喜
装修唔错感觉似高级西餐
座位之间都好阔落有空间感