6天前
二锅头有几间分店,但🚇沙田呢间就有🐐羊腩煲加酸菜鱼🐟任食,当然二锅头三宝嘅惹味🐓鸡煲、香浓黑椒🐖猪手煲同埋秘制火焰🐂牛尾煲依然系任食,真系超丰富劲抵食呀!佢哋嘅羊腩煲🍲真系好滋味又滋补,羊肉🐐煲到好软嫩,入口味道浓郁,点埋🤤腐乳酱食真系一流。秘制🔥火焰牛尾煲更系不得了,上枱嘅时候佢哋会加上🍶玫瑰露酒再点火烧一下,香气劲突出👏,牛尾煲得啱啱好,酱香味浓好好味😋!呢度仲有得🤩免费拣驾鸯汤底,我哋就拣咗正宗🍖猪骨锅同怀旧沙爹锅。猪骨锅嘅汤底香浓,入面仲有🐓鸡脚,用料十足。怀旧沙爹汤底🌶️味道浓郁,而且仲有唔少樱花虾🦐添。我哋个餐主打🐂牛肉系牛板腱,肉质😍鲜嫩有咬口,任食系讲质素👏都唔错。佢哋仲有多款🌊海鲜,除咗🦐海虾、海蚬之外,鲜吊桶仔🐙亦都深得我心。自助区💪仲有多款火锅配料,部分仲系由🥰台湾直送嘅添,其中我就最钟意食🥚皮蛋红姜贡丸,劲有层次超好味👍!雪糕🍨款式虽然唔算好多,😊不过都算足够嘅。
二锅头有几间分店,但🚇沙田呢间就有🐐羊腩煲加酸菜鱼🐟任食,当然二锅头三宝嘅惹味🐓 鸡煲、香浓黑椒🐖猪手煲同埋秘制火焰🐂牛尾煲依然系任食,真系超丰富劲抵食呀!
自助区💪仲有多款 火锅配料,部分仲系由🥰台湾直送嘅添,其中我就最钟意食🥚皮蛋红姜贡丸,劲有层次超好味👍!
雪糕🍨款式虽然唔算好多,😊不过都算足够嘅。