2017-09-19
今日系朋友家开party! 5人叫左个PHD 外卖4人餐~ 好多人叫外卖,打电话打左10分钟先有人听!仲要等1个钟先有得食~~好彩本人打左底先泥~但我朋友就冇咁好彩~挨住肚饿~期待既门钟声终于到啦!首先食个小食并盘先!入面有薯条,得个几条,卖相麻麻,仲要林左,不过不失。紫菜粉丝卷算ok,虽然块皮都系林左,不过味道唔错既~八爪鱼丸同鸡球评价一般ok~千岛夏威夷Pizza我怀疑佢d食物放得太耐,所以都唔系几够热~味道方面算唔错既~~pizza系成个餐入面最好食既~不过我唔会比太高评价~因为唔够热~葡汁鸡皇焗饭我其中一位朋友特别超钟情于呢味饭,清晒半盒饭,另外半盒我地其他人分食~佢好多葡汁,较少鸡皇~蒜烧汁海鲜饭一样多汁少料既系~冇咩特别~食得落肚~味道一般~总括而言,价钱5人分返,每人比60蚊,晚餐泥讲都算抵食~但食物质素一般~如果party重点不在食物,只在乎饱肚,都还可以的~但我个人泥讲就未必想再叫外卖啦~~因为绝对有其他外卖好食过佢~~
期待既门钟声终于到啦!
千岛夏威夷Pizza
葡汁鸡皇焗饭
蒜烧汁海鲜饭
一样多汁少料既系~冇咩特别~食得落肚~味道一般~