2022-09-22
揸车去到 #顺宁道 觅得炸鸡pizza 店外卖方面全力做炸鸡、烤鸡 同 #即叫即焗pizza 一两个人去堂食 点会食得哂咁大个pizza而且仲会想食其他野佢地嘅 #AllDaySet 就一次过满足哂3️⃣个愿望💫Main Dish + Snack + Drink 最贵果款都只系$60Main Dish 方面有9款俾你拣 pasta为主 有两款系沙律Snack 就5拣1 但好头痕又想食pizza 又想食炸鸡 又想食烤鸡 点拣好🤯Pizza 就冇得拣 可问店员 #是日pizza 系咩款Drink就热饮 或红、白汤 拣A4 #黑松露杂菌鸡柳阔条面 $60#炸鸡黑松露配上白汁 味道刚好 唔会太浓烈 鸡柳多过菇😅个人会觉得太多汁少少 更creamy 更好味 但同时更邪恶好味同邪恶 睇你拣边样🤷🏻♀️炸鸡唔错👍🏻 推🙌🏼推🙌🏼推🙌🏼炸得够哂脆 但都仲好juicy A2 #卡邦尼火腿蘑菇烩螺丝粉 $52#炸鸡真心 呢个卡邦尼唔算非常好味但超有 #童年回忆 嘅感觉劲似小学鸡返全日 留校订饭食lunch🤦🏻♀️果个白汁意粉/螺丝粉 嘅味道😂😂烤鸡都唔错😋 冇炸鸡咁邪恶 而且表面有个类似泰式辣酱嘅味道但肉质同
揸车去到 #顺宁道 觅得炸鸡pizza 店
外卖方面全力做炸鸡、烤鸡 同 #即叫即焗pizza
一两个人去堂食 点会食得哂咁大个pizza
而且仲会想食其他野
佢地嘅 #AllDaySet 就一次过满足哂3️⃣个愿望💫
Snack 就5拣1 但好头痕
又想食pizza 又想食炸鸡 又想食烤鸡 点拣好🤯
Pizza 就冇得拣 可问店员 #是日pizza 系咩款
Drink就热饮 或红、白汤 拣
A4 #黑松露杂菌鸡柳阔条面 $60
劲似小学鸡返全日 留校订饭食lunch🤦🏻♀️
果个白汁意粉/螺丝粉 嘅味道😂😂
烤鸡都唔错😋 冇炸鸡咁邪恶
而且表面有个类似泰式辣酱嘅味道
但肉质同样juicy 滑溜~~
卡邦尼火腿蘑菇烩螺丝粉+烤鸡
#白汤 忌廉蘑菇汤加面包粒
正常水准 加咗面包粒 诚意分高咗好多😉
热咖啡 + 白汤
另外 仲可以 +$10 拣多款小食
或 +$5 要餐汤或热饮
=====================
#惩罚 #黄色经济圈 #yellow长沙湾 #yellow葵兴 #yellowpizza #yellow炸鸡 #yellow到会 #yellow派对到会 #yellow派对小食 #hker #hkig #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互赞 #nofilter
热咖啡+白汤
黑松露杂菌鸡柳阔条面+炸鸡