2024-11-02 0 浏览
最近俾我揾到间性价比高嘅自助餐 系位于荃湾嘅悦品餐厅🍴屯门都有分店架!酒店呢期嘅主题系「蟹逅之夜自助餐」 重点系可以不断食蟹 同埋因为而家系大闸蟹季 所以同埋每位客人都会送一只大闸蟹😍佢个大闸蟹真系好正 啲蟹膏流心嘅 有香滑嘅流心蛋黄味呢个自助餐有好多蟹食不得止仲有其他冻盘海鲜有青口、蟹脚、虾、翡翠螺、仲有即开生蚝等等☝️熟食选择仲有芝士🧀焗龙虾🦞 、蒸鱼、各类串烧、天妇罗、芝士海鲜焗酿蟹盖、仲有鱼生方面都唔少得 有三文鱼、刺身虾等等 仲有一样不断encore嘅汤 不得不赞非常足料个汤 系龙眼人参鸡汤 好清甜非常好饮👍🏻甜品当然都唔少得 有朱古力喷泉、HaagenDazs 雪糕、waffle、水果、凉粉杯、朱古力puff、芒果布甸等等酒店嘅UG/F仲有个户外花园打卡位置 Grazzi Garden食完饭可以行落去影下相添!