2024-01-16
餐厅装修行水泥工业风,座位多,一入门口就有架雪糕车,主打Homemade Gelato,下次散步经过,会想买黎试下。Happy Hour Set $168以将军澳海旁餐厅价黎讲,性价比高,由3点开始供应, 包一杯 250ml啤酒,可选Asahi/ 1664 Blanc。🔸新鲜青口配秘鲁辣椒汁 秘鲁辣椒唔会好辣🌶️带点香甜味道,容易调出青口既鲜。一碗份量足,有约十几粒青口仔,每粒都入味juicy,另有一片超脆法包,酿汁一流。🔸手打安格斯牛肉汉堡配薯条手打汉堡扒厚身🐮切开呈淡粉红色,虽然肉质偏瘦,但各有所爱,岩晒我呢啲健康人士!薯仔面包底同面都烘过,入口松软。粗薯条超赞,会令人想独立叫一份食🤭份量多,外脆内粉,配浓郁既黑松露酱,邪恶到极。🔸慢煮猪肋汉堡配薯条好少可见猪扒都咁厚身,食完超饱肚,底下加左腌渍萝卜丝,减低油腻感。🔸香橙伯爵茶批 $68偏向似柚子味🤭伯爵茶Mousse同饼底中间有粒粒柚子,呢个组合几特别。
以将军澳海旁餐厅价黎讲,性价比高,由3点开始供应, 包一杯 250ml啤酒,可选Asahi/ 1664 Blanc。 🔸新鲜青口配秘鲁辣椒汁
好少可见猪扒都咁厚身,食完超饱肚,底下加左腌渍萝卜丝,减低油腻感。 🔸香橙伯爵茶批 $68