2022-09-15
法国小屋 @le.cafe.des.delices 📍:元朗合益路9-15号纪业楼地下I号舖🚗:朗屏地铁E出口 步行12分钟📞:+852 6999-3953💲:~HKD56-218/head for lunch Food quality✔️:半份即焗苹果批👌🏼:三文鱼田园沙律、招牌咸牛油焦糖窝夫❌:奶盖白桃总结:🤔️一间抵食而食物质素正常嘅小店 路过试试绝对收货 但特登去食会少后悔 即系好似我咁🥲🤔️沙律🥗同窝夫🧇都系正常 冇咩特别🤔️小店嚟所以座位有限 会坐得逼啲 有concern嘅朋友就考虑下🙏🏼😋最惊艳系苹果批 完汁完味咁呈现咗一个真·苹果批 食一啖就感觉到100%系苹果 但对我嚟讲太苹果了 但喜爱苹果嘅朋友会爱上佢🥰😋性价比高 比一般cafe嘅定价平一半左右 份量都系正常cafe份量 所以几抵食✔️😨我本身都几想推荐呢间 虽然食物唔系太惊艳 但因为佢cafe嚟讲几抵食 而质量同市面又差唔多 但无奈奶盖白桃实在太败笔 白桃汁好似7-11卖啲樽装冇咩味批量制嘅果汁 上面层奶盖又极淡奶味 sooo扣咗唔少分下🥲
📍:元朗合益路9-15号纪业楼地下I号舖
🚗:朗屏地铁E出口 步行12分钟
📞:+852 6999-3953
💲:~HKD56-218/head for lunch
Food quality
✔️:半份即焗苹果批
👌🏼:三文鱼田园沙律、招牌咸牛油焦糖窝夫
❌:奶盖白桃
总结: