2022-09-05 553 浏览
🔹尖沙咀// 天呎🔹人均约$750🔹▫️茶碗蒸前菜有少少蟹肉既茶碗蒸,味道唔错🤣蟹肉系结结地成芡汁放面!▪️海胆军舰个人觉得海胆好足料!紫菜好脆🥹🥹▫️中拖罗寿司中拖入口即熔☺️好好食!🥲▪️鲭鱼卷而鲭鱼卷面头烧得好靓,外型味道都好好😍▫️带子寿司佢系比较似墨鱼质地既带子🦑淋身啲,入口系少少痴牙,好特别😋▪️ 面豉汤最后系面豉汤系有花甲,味道都几浓!🐟🥹▫️甜品甜品方面只有开心果雪糕🍦/茶咖啡☕️ 开心果雪糕正正常常🤣🤣🤣🔹好饱评语Lunch $680+10% 15件寿司$1180+10% special course 上面不分次序,同系抽出黎点评🥺Omakase 新手🥹🥺由于唔系好识啲鱼既名🥲尽量简介🥹有错请指正🙏🏻留意番lunch book 枱要早半个月同埋要落deposit 架!以防no show🥹师傅预料都要成本🫡做个高质既食客😍 之前睇左好耐omakase gp 有曾经推荐过依间😛🫶🏻性价比都好高🤪另带一提厕所系日式果种智能厕所🥰不过好似间间都系🤣🧠回头指数:9️⃣🧏🏻‍♀️打卡港女:8️⃣🌬冷气温度:9️⃣🚽厕所评价:9️⃣🧾性价比呢:9️⃣
🔹尖沙咀// 天呎🔹人均约$750🔹

▫️茶碗蒸
前菜有少少蟹肉既茶碗蒸,味道唔错🤣蟹肉系结结地成芡汁放面!

▪️海胆军舰
个人觉得海胆好足料!紫菜好脆🥹🥹

▫️中拖罗寿司
中拖入口即熔☺️好好食!🥲

▪️鲭鱼卷
而鲭鱼卷面头烧得好靓,外型味道都好好😍

▫️带子寿司
佢系比较似墨鱼质地既带子🦑淋身啲,入口系少少痴牙,好特别😋

▪️ 面豉汤
最后系面豉汤系有花甲,味道都几浓!🐟🥹

▫️甜品

🔹好饱评语