2020-07-15
呢间韩式fusion菜几年前已经有喺铜锣湾食开,今次黎到尖沙咀分店试下佢啲质素🤪-🧀芝心Maru大哥🍕 -呢度嘅pizza用左绿茶批底,感觉好似健康啲,虽然食唔到绿茶味🤣 批底薄脆,批边仲要好有咬口,一个人都食到3块😋 材料好丰富,除咗有鸡柳同芝士,仲有少少车厘茄同西兰花,有啲蔬菜balance番唔会好腻🤪芝士味唔算好重,但系酱汁好惹味,会想系咁再食🤩-评分:8.5/10价钱:$153 (Large 12”)-🧄蒜香甜辣秘制炸鸡🍗-去食𠮶日咁岩冇得买饭同意粉,所以就嗌咗个炸鸡嚟试吓,估唔到又几有惊喜🤩 啲鸡新鲜炸起,炸粉唔算厚同好脆,仲要啖啖肉😚 嗌咗12件呢款有齐鸡嘅唔同部位,有啲有骨有啲冇🤣 重点系佢个秘制酱汁真系好开胃😍 平时食鸡唔食皮嘅我都会因为啲汁食埋佢🤪-评分:8.8/10价钱:$193 (12件)-📍 Pizza Maru 尖沙咀📍
🧀芝心Maru大哥🍕
评分:8.5/10
价钱:$153 (Large 12”)
🧄蒜香甜辣秘制炸鸡🍗
评分:8.8/10
价钱:$193 (12件)
📍 Pizza Maru 尖沙咀📍