2023-04-11
1910 浏览
因为临时决定嘅关系 我哋冇book位就上去 好彩佢开11am 我哋去到佢都系开舖冇耐 所以成功walk in✌🏻但建议大家最好都订座先去呀😉店内以露营风设计 部分座位设有日式榻榻米和屏风 环境舒适 而且仲可以带埋宠物一齐嚟添❤️🍽️抹茶御前盛合 💰318依家(22/3起)做紧个抹茶甜品promotion set 入面有三个甜品&两杯饮品 抹茶控必试🫶🏻🧇熔岩抹茶窝夫好大份窝夫🥰窝夫松脆 配上抹茶忌廉 味道浓厚 加上草莓 蓝莓 焦糖脆脆 口感更丰富🥞雾の森抹茶拿破仑 三层酥超酥脆 满满嘅抹茶吉士酱 浓郁抹茶香 食落唔太腻🍨草莓抹茶华尔滋日式芭菲层次丰富 先有抹茶雪糕 伴上草莓百力滋、白玉、蕨饼 十分软糯 再有新鲜草莓、抹茶奶油、草莓脆粒、忌廉奶油、茶冻、蜜红豆 整体甜度适中💚🍵云朵抹茶香浓抹茶配奶盖 味道清新轻盈 🍵抹茶莓姬抹茶配上草莓果肉果酱 茶香中带点果甜微酸 清新解渴🍰生酮巴斯克抹茶烤芝士蛋糕 💰58生酮蛋糕 味道不会太甜太有罪恶感 蛋糕偏硬和干身 抹茶味浓郁 🔔另设加一🔍Instagram: tracy_fooddiary
🍽️抹茶御前盛合 💰318
🧇熔岩抹茶窝夫