2017-08-25 2935 浏览
值得一黎,服务极好,相当出色既抺茶甜品,抺茶控绝对不可错过,但价钱偏贵,偶一为之即可。另外,节日会有小惊喜,比平日更抵食。😋当日系中秋节同朋友一齐去,一人有一个抺茶月饼送返👀 月饼味道还好,但心意搭救😂同朋友都系抺茶控,梦想系食遍全香港所有抺茶甜品🤤 一早就听讲过日村过江龙中村藤吉既大名,梗系要同朋友拜访一下😏同朋友分别叫左抺茶芭菲同抺茶窝夫,两个甜品都极之出色,抺茶味极重,但唔会太苦,苦中又不失甜味,系苦同甜之间取得适当既平衡,再加上丰富既配料食到我同朋友lam lam脷😋环境方面亦相当之好,可能适逢中秋节,店入面人唔多,非常宁静,同朋友不知不觉间就坐左两个钟。如果系两三个朋友入黎倾下计,静静地讲下心事非常适合☺️