2013-10-11 2069 浏览
其实我唔钟意写食评,不过真系忍无可忍. 坦白说,佢地好久以上的确系几好食几抵. 不过我讲紧嘅系两三年前. 我以前成曰去, 但我而家已经唔会再去. 因为 1)"握"钱 2)价钱贵 3)唔系好食 4)烧得好哝 5)无乜礼貌 坐得唔舒服系事实, 我谂无人会唔知, 会唔明, 但我唔介意 (如果无以上问题) 因为我知租金贵. 但加埋以上种种问题就系个大问题. 2) - 5) 我谂不用多讲. 平常人都会明咩意思. 我好想其他人知道嘅就系 1), 佢嘅收费模式. 佢收钱只会俾张你之前写左要咩嘅order纸同埋佢会话系多少钱. 我试过两次佢收多我钱, 第一次计错, 好, 我当你真心计错. 但仲有第二次. 第二次仲要系喺我问佢好似计错钱之后再补过张新单嘅时候都系计错钱(再补过张新单 系就系计错好少钱, 因为个时我已经逐样加埋睇下张单系多少钱, 所以差少少我都知, 而且第一张单系计多佰几元). 所以我有理由觉得佢系特登嘅. 其实我之前未试过check单, 真系讲个"信"字. 我第一次发觉系因为我食紧嘅时候系咁二计下大概几钱, 之后埋单觉得差太远, 就问佢. 自此我就多数会计下大概几钱, 点知一次系咁两次又
其实我唔钟意写食评,不过真系忍无可忍.
我以前成曰去, 但我而家已经唔会再去.
2) - 5) 我谂不用多讲. 平常人都会明咩意思.
其实我之前未试过check单, 真系讲个"信"字. 我第一次发觉系因为我食紧嘅时候系咁二计下大概几钱, 之后埋单觉得差太远, 就问佢. 自此我就多数会计下大概几钱, 点知一次系咁两次又系咁.
我系觉得佢存心"握"钱, 博大雾.
我觉得 2) - 5) 嘅问题系因为佢地越来越出名, 多人食. 所以差哂.... 依啲根本系好多'曾经好出名之后唔掂嘅舖头'嘅问题. 但佢仲要"握"埋钱添......
唉..... 仲之消费者小心啲啦. 钟意佢地嘅人要醒觉喇.....