The Farmhouse 咖啡廳

2024-08-10 2503 浏览
The Farmhouse咖啡廳全新推出以拉丁美洲作主題的自助饗宴,而家仲做緊5折,即刻要去試下啦!•凍盤方面有彈牙嘅波士頓龍蝦, 高質鱈場蟹腳, 凍蝦青口之外,仲有好有驚喜嘅磯煮鮑魚, 一啲都唔硬仲好入味。•之後就到當晚主打嘅戶外燒烤區, 所有食材現場即時碳烤,有阿根廷香烤牛仔骨、羊架,秘魯烤雞配青辣椒醬、烤虎蝦同埋南美香腸。所有食物烤至入味,火侯掌握得岩岩好,鐘意食肉嘅人一定要食!•其他燒烤仲有阿根廷香料西冷牛肉同埋即叫即製的墨西哥玉米餅,配以慢煮牛肉或者手撕豬肉等配料。 •主食方面就係香港特式車仔面,所有配料都好出色, 蘿蔔扎肉豬紅加一粉米粉, 食完個人好舒服。•其他熟食方面就有印度咖喱,港式燒味,檸檬三文魚等,都係水準之上。 •甜點方面,最有特式就係即叫即製的西班牙油條及焦糖牛奶可麗餅、而不得不提嘅就一定係佢嘅旋轉雪糕,隻隻味都好好食,睇到我眼花撩亂,個人比較鍾意提拉米蘇同埋泰式奶茶味。

之後就到當晚主打嘅戶外燒烤區,