2022-01-25
成日见荃湾分店排长龙 我都会用GULU睇吓攞飞情况 闲闲地都等八,九十张飞😩不过我无放弃 今次去到铜锣湾希慎 又走去㩒吓 😎见到只系等十张 就比个机会佢 等咗三个字就入到 芝士控嘅我当然要试佢个Chicago pizza🧀🍕拉丝嘅效果我好满意 不过批边嘅糖粉令我有啲吓亲 无谂过食食吓会有甜味 不过都接受到嘅👍🏻炸鸡系正常水准 甜辣味只食到甜味 一啲都唔辣🍗🇰🇷🍯个炸八爪鱼仔就好麻麻 啲八爪鱼好淋 唔系爽口嘅 感觉唔系好新鲜 🐙 总结系 我会为个爆芝士pizza返去 亦都明白点解咁多人等位喇👏🏻💰脆炸章鱼仔 $85甜辣秘制炸鸡 $118太阳蕃茄芝加哥 $183👉🏻Pizza Maru 铜锣湾轩尼诗道500号希慎广场13楼1302舖._____#铜锣湾美食 #芝士控 #意大利薄饼 #韩式炸鸡 #希慎广场 #芝士拉丝 #甜辣炸鸡 #hysanplace #causewaybay #pizza #cheesepizza #koreanfriedchicken #italianpizza #gulu #cheeselover #chicagopizza #stuffedpizza #shikag
不过我无放弃 今次去到铜锣湾希慎 又走去㩒吓 😎
炸鸡系正常水准 甜辣味只食到甜味 一啲都唔辣🍗🇰🇷🍯
💰脆炸章鱼仔 $85
甜辣秘制炸鸡 $118
太阳蕃茄芝加哥 $183
👉🏻Pizza Maru
铜锣湾轩尼诗道500号希慎广场13楼1302舖
_____
#hysanplace #causewaybay #pizza #cheesepizza #koreanfriedchicken #italianpizza #gulu #cheeselover #chicagopizza #stuffedpizza #shikagopiza
#ピザ #ピッツァ #唐扬 #フライドチキン
#후라이드치킨 #양념치킨