2024-04-29 104 浏览
成日见好多foodie 朋友介绍,今次🐧 终于的起心肝,黎依间拉花超靓靓嘅cafe 打下卡🥰❤️ 🐧 到访嘅系位于荔枝角嘅新分店😍 入面采用简约风设计,一片纯白感觉好清新❤️ 墙上还挂有不同艺术画作和饰品作点缀,文青风浓浓🫶 🐧 例牌㨂选了情有独终嘅甜品类😋 落单叫咗一份法式吐司🫶❤️ 吐司新鲜制起,外层脆香酥化,内里绵滑细腻,蛋香满溢,不论是淋上蜜糖浆,还是沾上满满嘅忌廉,配搭一起食用都非常出色,甜美又迷人,超级正🥰 跟多士仲附有草莓、蓝莓同埋香蕉,酸酸甜甜好开胃👍 之后当然唔少得,叫返杯靓靓拉花咖啡🤩🌟 今次🐧 㨂咗竹炭鲜奶咖啡☕️ 果然无令人失望🌟 飞马造型嘅拉花精巧细致,师傅功力果然了得,抵赞👍 咖啡饮落顺口不涩,咖啡嘅醇香同鲜奶嘅滋味平衡得啱啱好❤️ 加上淡淡嘅竹炭香,真系令人回味无穷🥰

法式吐司

竹炭鲜奶咖啡