The Way Coffee价钱💲: $88/ $108/ $40好味程度😋: 4/5服务🍴: 3.7/5环境🗾: 3.7/5性价比🥢: 4/5回头率😚: 4/5-元朗多cafe到好难拣🤣 今次去左the way coffee,支持下小店。平日的早上冇咩人,非常安静,好适合慢活下。铺面比较细,得几张枱,但菜式上有brunch, croffle, pasta, risotto, salad, cake每样都有几款,以小店来讲算多选择。-✅✅日式青芥末炸鸡牛角包窝夫。个人超钟意呢个‼️croffle做底,酥脆香口,牛油味道好突出😚 上面放上旧大大的蜜糖炸鸡,炸得唔油腻,外脆入面好juicy,同埋系有调过味的🐔中间夹住青瓜减低油腻感。放到入口的中后期wasabi的刺激出来了😉惹味,又令到味道上无咁单调,好食😆-✅香烤虎虾番茄意大利脆脆饭。呢个饭底好得意,系普通risotto入面加入脆脆米,令到有多种口感,湿润饱满的risotto饭粒中有d脆的感觉,呢个idea我非常钟意😋 番茄汁base偏甜、唔会太酸,仲有小小茄粒。虎虾质素ok,弹牙冇霉,近虾头位置烤得好香🥳-✅Black seasame l
The Way Coffee
价钱💲: $88/ $108/ $40
好味程度😋: 4/5
服务🍴: 3.7/5
环境🗾: 3.7/5
性价比🥢: 4/5
回头率😚: 4/5

✅Black seasame latte. 饮落好滑的一杯,淡淡芝麻味。最靓系个拉花😳 个排系一月新年店主拉左个兔兔的福字,impressive🥰

有惊喜的小店💛 希望佢哋长做长有,研发多d菜式。今次试的都几好食😎