2023-09-05
喜爱吃拉面🍜我今日黎位于铜锣湾金鹤拉面🍜木系居酒屋明亮,空间宽敞用餐环境舒适,另有两间箱房提供比2-8人,可以😌有更多私隐度钟意🦀️我蟹汤拉面🍜点会错过令人满足蟹肉份量十足汤底清甜质地浓厚,粗嘅面条好挂汤,配上鲜味十足蟹肉,有齐紫菜及慢煮薄叉烧,令人十分满足黑蒜酱油拉面店舖自家制嘅黑蒜酱料,配上日本口直送嘅酱油,味道十分之浓郁!一上枱就已经闻到香喷喷嘅黑蒜味色令人食欲大增入面都系有鸡胸 紫菜 糖心蛋配料都好好味😋杂锦串盛$188呢款杂锦串烧拼盘包括有:免治鸡肉、黑豚肉肠、鸡软骨、猪颈肉、五花腩、鸡腿肉、鸡肾同埋鸡中翼各一串!热辣辣香喷喷!黑豚肠甜甜地脆皮,串烧烧得香脆,金鹤串烧即叫即烧,并非烧定翻热黄金烧扇贝扇贝好肥美饱满,调味十分出色如果食串烧唔够喉?仲可以😌选购限定串烧盛更可以优惠价加购生啤/清酒/梅酒,一串接一串,一杯接一杯,吃过痛快吃过够金鹤拉面 KaneTsuruRamen铜锣湾店丨轩尼诗道525号澳门逸园中心7楼📱9238 9108
钟意🦀️我
蟹汤拉面🍜点会错过
黑蒜酱油拉面
杂锦串盛$188
黄金烧扇贝
扇贝好肥美饱满,调味十分出色
如果食串烧唔够喉?仲可以😌选购限定串烧盛更可以优惠
金鹤拉面 KaneTsuruRamen