2018-04-28
去到粮尾要食平d, 于是揾到呢间五十零六十蚊就可以卖单既餐厅😳。之前有朋友试过太子分店,话佢d 野饮好抵饮,望落都几吸引。环境细细,好简洁既木枱木台。不过坐起最后排既侧边黑色墙身~上面痴住3只乌英仔。。系咪装饰黎嫁😵好彩佢无打扰我今朝食左野出黎唔系好肚饿,所以都系叫个拉面食算,佢仲有好多甜品都好似好正,可惜个胃放唔落。一场黎到点都要饮番杯皇牌饮品,水果茶is my favor😍!!!✨猪软骨拉面($56):汤底都几浓,不过系好浓既味精😖,食惯浓味野既我都觉得重口味同偏咸,感觉好似食紧公仔面咁,不过一分钱一分货,其实佢d 配料反而尚算唔错。✨个蛋虽然颜色有d 暗哑,但都做到溏心效果,几滑溜的👍🏻✨猪软骨都够淋同入味,不过得两件太少喇~✨朋友请我食左块叉烧,感觉有d 干,相比下猪软骨好食d✨士多啤梨缤纷果茶(+$12): 真系超大杯同足料!!开头饮个味有d 奇怪,士多啤梨味有d 假,夹埋个茶怪怪地,可能因为系玄米茶既关系。不过饮饮下又几好饮,督埋d 西柚,青柠,果味都几出。佢d 生果系超多!两大旧西瓜,仲有火龙果,红桑子,蜜瓜,奇异果等等,好少饮水果茶有咁多料👍🏻12蚊真系超抵!!✨另外试
✨个蛋虽然颜色有d 暗哑,但都做到溏心效果,几滑溜的👍🏻
✨猪软骨都够淋同入味,不过得两件太少喇~
✨朋友请我食左块叉烧,感觉有d 干,相比下猪软骨好食d
✨另外试左啖朋友个洛神红莓果茶, 呢个仲好饮,酸酸甜甜同个茶味几夹。
✨总结系饮品反而比食物更吸引~~但胜在价钱经济,唔收加一每人卖单都系6十零蚊✌️