2024-01-15 943 浏览
今日去咗间人气劲旺既拉面店,真系行到攞号码牌就已经开始流口水。坐低之后,点咗份浓厚猪骨汤底拉面,汤底郁到差点顶到个天花板,既浓郁又唔腻口,系每一啖都品尝到猪骨既真髓。叉烧嘅话,啖啖肉感,腍到化喺口,再加上啲笋片脆得嚟又唔失多汁,真系啱晒我呢啲爱食之人。捞埋𠮶阵薄脆既炸鸡皮,加上沙律酱味道更加鲜美难挡🤤。面条部分,我系钟意啲Q弹牙硬,所以今次食得特别开心。食物之外,仲要提提店员,服务贴心又唔急躁,即管大排长龙,顾客多到爆煲,佢地都系面带微笑,提供热情服务。总括来讲,今次来呢间拉面店食饭真系满足到我,对个猪骨汤底同叉烧真系赞唔绝口,会推介比啲朋友嚟试吓。下次要早啲嚟,希望下次可以抢到个虾汤底试下新滋味啦!😋🍜👍