2023-04-28
拉面凪呢间拉面店真系不得之了!嚟过几次试咗唔同款嘅拉面,但我自己最钟情嘅系呢到嘅小食,超高质!首先介绍下拉面🍜绿骨拉面🧀呢款我觉得系最特别,汤底有罗勒叶、橄榄油,同埋大量芝士调味,食落真系有种意式嘅味道,好似食紧pizza味🍕嘅拉面咁!限定赤虾拉面🦐 (限定款,而家应该冇得食)好浓郁嘅虾汤味,配料、面硬度各样都已经set好最好食嘅状态俾你凪豚饺🥟 (真系惊为天人😱)凪豚饺🥟 (真系惊为天人😱)呢个饺子真系不得了!第一次食嘅时候简直颠覆咗我对饺子嘅认知🤯咬落去完全想像唔到我食紧呢个系饺子!真系好脆而且好多汁,脆嘅程度好似系我个口里面溶化左咁,好想再食多嚿!呢个高质程度黎讲价钱绝对唔贵,$23有三件!去呢间拉面店一定要试!阿波尾鸡翼鸡翼系生炸,里面保持好多肉汁,而且仲落咗店嘅秘制酱汁甜甜地好好食,亦都系一款好值得推介嘅小食!黎嘅时候店员递埋纸巾,提你拎住鸡翼尖食会更方便,好贴心总括黎讲我觉得各样食物都好高质,价钱同一般拉面店相约,而整体体验都十分好最后都想赞下店员服务质素好好,会提你唔好影相太耐要趁热食,服务同态度都好好,都令我真正感觉到系一间日本过江龙嘅拉面店,高度推介!
绿骨拉面🧀
限定赤虾拉面🦐 (限定款,而家应该冇得食)
凪豚饺🥟 (真系惊为天人😱)
凪豚饺🥟 (真系惊为天人😱)
阿波尾鸡翼