2022-07-03 125 浏览
上一次同男朋友食过金鹤拉面,食过白鸡汤拉面觉得好正,今日再黎食,介绍比朋友我朋友好钟意食拉面,又系附近住!就约系土瓜湾既分店食啦室内好阔落,店员仲有拎箱仔比我地放袋,好好服务今次我地都嗌左饺子做小食,一样煎得金黄色,见到都比佢吸引,忍唔住食啦今次我试下新推出既龙虾汤拉面,有豚肉,紫菜,溏心蛋,木耳,大葱,荀等作配料,好丰富。而汤底系好浓郁既龙虾汤呀!就咁饮直头好似饮紧龙虾汤咁!而拉面面质硬度,粗幼度亦系适中,岩晒我口味朋友嗌既就系鸡白汤沾面,配料真系好多,除左豚肉仲有鸡胸 沾面用既面条有d唔同,较粗身,令到面条可以较挂汤呢两款拉面同沾面都系$138一个,以呢个水准既拉面黎讲,我地都觉得价钱相宜,店员服务又好好,下次再带其他人黎试不过呢到除左有堂食次外,仲有外卖自取,朋友住附近仲话下次要买外卖返屋企慢慢叹

我朋友好钟意食拉面,又系附近住!就约系土瓜湾既分店食啦

室内好阔落,店员仲有拎箱仔比我地放袋,好好服务

朋友嗌既就系鸡白汤沾面,配料真系好多,除左豚肉仲有鸡胸
沾面用既面条有d唔同,较粗身,令到面条可以较挂汤