2018-03-17
拉面我会谂起日本 炸鸡就会谂起韩国 哩间拉面将两样食物融合 变左哩间店有名气既炸鸡拉面喇😍原来哩间拉面店喺京都已经系40年既老店,早前选址湾仔开分店,质素一定有保证啦!共有六款拉面可选,仲有牛肉丼及各款小食,拉面店黎讲选择都算多。价钱几实惠,平过其他拉面店少少。店内装潢简约,座位之间都松动,环境宁静。炸饺子(3只) $20小食$20有交易,饺子炸到好脆并保存肉汁,好食呀!迷你牛肉丼 $36妈妈话一场黎到想试下个牛肉丼,就叫左碗迷你俾佢。一粒粒珍珠米好有咬口,牛肉几林,个汁几好味,我试左一啖就交俾妈妈了,我要食我碗拉面!炸薯仔牛肉饼 $20哩个小食系有惊喜嫁!炸到劲脆,内层有薯仔加左洋葱甜甜地,配牛肉碎粒好香,我中意食呀!豚骨拉面炸鸡 $88哇 好丰富呀!我加左流心蛋🤩第一啖当然系饮左汤底先,奶白色既汤好浓既猪骨味,好鲜,哩度系用幼面,而且面既份量都几多,条条面都沾上汤汁系幸福既味道呀!叉烧肉爽肥瘦刚好,炸鸡皮浸住汤有d林,但鸡肉好嫩好够味,炸鸡配拉面系好夹嫁!咖哩拉面加牛肉 $102妈妈中意浓味野,点左碗咖哩拉面,个汤系浓浓咖哩味,唔辣既,牛肉加埋叉烧面几多肉,岩晒中意食浓味既朋友!
小食$20有交易,饺子炸到好脆并保存肉汁,好食呀!
迷你牛肉丼 $36