2017-08-08
唔系话林园嘅食物价钱拍得住大型越式餐厅,而系想讲佢嘅食物质素同埋份量,最重要嘅系林园价钱经济好多林园呢间餐厅我相信都冇乜几个外区人会特登入嚟去食,再加上佢嘅位置唔系话属于人流多嘅地方,装修亦都唔系好光鲜亮丽,所以佢都主要系做街坊生意我觉得呢间舖头嘅出品都算系相当有诚意,首先讲炸鸡翼,一份有六只,每一只嘅鸡翼嘅皮都炸得金黄香脆鸡肉亦都好滑,而size可以话相当一致,够平均 最特别嘅系佢会系鸡翼旁边加啲姜葱蓉做伴碟,够惹味另外仲有一份系扎肉捞檬,捞檬嘅汁系分开包住,一包汁嘅份量绝对够捞有突 花生够香脆,姜葱蓉咸咸地,加上开胃嘅捞檬汁,实在令人胃口大开 不过我希望檬粉嘅油份可以少返d,咁就完美喇!虽然林园可以话冇装修可言,(可能亦都因为系咁,所以食物嘅价钱可以咁经济?)同时都可话系食怀旧嘅味道,真系睇你点睇喇但就食物品质同价钱定位嚟讲,我觉得呢间餐厅仍然值得推介