2022-01-14
☞ 我又去百乐中心揾食喇🤣今次去9楼嘅楼上西餐食lunch🙆🏻♀️环境好靓,坐得都好舒服,非常适合同另一半拍拖嚟谈吓心💓🥂🍴极品黑松露忌廉杂菌意大利粉 Supreme Truffl& Mushroom Pasta($78)❖ Set lunch呢个价位嚟讲绝对唔贵!已经包咗汤同餐饮,个意粉好creamy,好香黑松露味,抵食😚🍴10安士特选肉眼扒配时令薯菜 10oz Prime Rib Eye Steak with Daily Sides($208)❖ 我哋呢个拣咗medium rare,都几重牛味👍🏻不过略嫌筋位会有少少多,好在唔会太难咬。啖啖肉所以食完都几够饱😆🍴纽约芝士蛋糕 New York Cheese Cake(+$28)❖ 之后仲嗌咗个cheesecake,份量比较细,但有好香浓嘅cream cheese味,食落啱啱好👅🍴果茶 Fruit Tea❖ 跟餐送嘅,嗌咗一热一冻,personally会钟意热𠮶杯多啲,无乜甜味,几fresh😚
🍴果茶 Fruit Tea