2024-01-24
我哋岩岩星期六就两个去拍拖😆 今次我地仲拣左科学园分店 环境好舒适同埋几浪费 仲有outside seat 🥰 而且食完饭仲可以系附近散步 真心一流🧀意大利蓝芝士及巴马臣蒜蓉包我地点咗意大利蓝芝士及巴马臣蒜蓉包做前菜🤩 Pizza Express既蒜蓉包上面舖满意大利蓝芝士及巴马臣 简直系芝士爱好者既梦幻组合😚 面包外酥内软 每一口都充满住芝士既浓郁美味 蒜蓉味道刚刚好 我同老公简直爱不释手😋🥩 炖牛颊肉配北非小米呢个饭真系堪称令人惊艳既饭😳风味柔嫩而且口感好丰富!炖牛颊肉肉质极其嫩滑 几乎入口即溶☺️ 每一啖都充满住丰富既风味 配埋松软既北非小米 简直系完美搭配💕 呢一一道菜食完仲有一种温暖同满意既感觉🍕 烟熏烧烤酱牛肉披萨呢个烟熏烧烤酱牛肉披萨真系味蕾享受😍 薄脆既饼皮加埋多汁既牛肉🐂 烟熏烧烤酱同新鲜蔬菜令到口感更加丰富同埋清新😋 甜咸风味结合得天衣无缝 真心食到停唔到口🍫 朱古力心太软最中意就系食心太软🥰 一用匙羹挖开蛋糕 朱古力酱倾盆而出😍 为味蕾带来纯粹既愉悦😳 浓郁柔滑既朱古力配上雪糕🍦 简直完美无瑕 强烈推荐🍨🍰 芝士蛋糕呢个烤芝士蛋糕口感柔滑 味道浓郁而完美😋 顶部淋上
🧀意大利蓝芝士及巴马臣蒜蓉包
🥩 炖牛颊肉配北非小米
🍕 烟熏烧烤酱牛肉披萨
🍫 朱古力心太软
🍰 芝士蛋糕
呢个烤芝士蛋糕口感柔滑 味道浓郁而完美😋 顶部淋上甜蜜的焦糖酱 增添左美好既甜味!系一道经典既甜点 岩哂🧀芝士爱好者💕