2024-04-17 21 浏览
✌🏻单身咗咁耐,终于都有男朋友啦,呢个男朋友对我好好,带我去咗好好食好高级既日本餐厅,男朋友对食都有要求,佢话食就一定要食好d,而且大家都系钟意食日本野,环境上都干干净净,宁静既环境令人好放松✌🏻✌🏻我地呢个系兰Tea Set的二人餐,佢既食物就好似酒店式既格局咁,一个餐乜都有,价钱唔贵,而且来既速度都唔会话等太耐,如果计到足👉🏻有8款咁多,先来一个野菜沙律,野菜份量十足,就系一个开胃菜,之后就试试和牛寿司,和牛寿司既质感好细嫩,仲食到好多牛汁🤟🏻好食到不同凡响,吞拿鱼寿司系我最爱,入口即溶没有根,仲要系够冻,日式煮和牛既味道好正宗,和牛质素好靓,最后食埋赤身,好好好新鲜,薯角、水云都好特别,薯角超大个,吉列和牛劲惹味,今餐都食咗好多牛,心满意足又难忘🫰🏻