2020-06-07
唔知几耐无同老公二人世界去拍拖食饭😅咁啱见到openrice有酒店餐厅嘅半自助晚餐做紧75折coupon优惠,咁抵?重要系火焰美食主题🔥脑补桌前烹饪画面😍即book! 晚餐由6:30开始,点完餐就可以先享用自助吧美食啦,因疫情关系,酒店要求客人取食物前必须戴上口罩及手套,而且食物亦有用透明盖封好,确保衞生,咁客人就可以放心食用啦👍我哋重 #半价追加 咗 #生蚝三国志 及 #冻海鲜拼盘 ;三款生蚝分别来自法国、爱尔兰及苏格兰,蚝size够大又多肉😋正啊!餐厅重做紧加$98/位任饮红白酒,美酒爱好者唔好错过!餐汤为火焰席煮龙虾浓汤,感受视觉嗅觉刺激,急不及待品尝,龙虾肉质结实鲜甜,水准超越外面一般西餐厅。主菜方面我哋叫咗:蜜饯鸭肝西冷扒及香煎辣汁虎虾(桌前烹饪);鸭肝煎得外脆内软,入口即化😍虎虾用酒馔过,加上微微香辣调味,变得很惹味,汁料用作伴意粉一流👍