2016-12-11
2092 浏览
宜家每篷礼拜五六日系尖沙咀揾餐厅食晚饭真系唔易, 要好食又舒服既地方唔多, 有D餐厅又限时交枱.琴晚收工同老公食饭, 行左一阵揾食, 最后去左一直有间中帮趁既Al Dente, 都系呢度最好, 餐厅环境舒服, 带D浪漫, 最紧要食物OK, 服务又好, 又唔使赶住走九点前仲有HAPPY HOUR, 我地叫左杯PROSECCO( 间中都要浪漫吓), 跟住叫左两个SET DINNER, 头盘有蜜桃烟鸭胸, 同芝士菠菜焗磨菇沙律, 份量好足, 两样都好味, 烟鸭胸好厚肉好香, 主菜叫左RIBEYE&PRAWN, 五成熟烧得刚刚好, 伴菜薯条好味, 唔会太油; 另外叫左LOBSTER RISOTTO, 意大利饭软硬适中, 个汁都煮得好味, 唔会太杰 最后食埋个甜品同餐茶, 真系好饱好满足!同老公倾吓食吓, 渡过一个开心的晚上!
题外话/补充资料:
餐厅环境舒服, 价钱合理, 服务OK, 值得推介!