2023-03-01 126 浏览
以前Carton好钟意去棉登径饮野,但饮开既都已经执晒,但原来都有好多新野,有1间重系大叔的爱有份去拍摄既地方 (我估好多人都有睇大叔的爱😍),不过佢地已经再装修左,有埋live band表演~今日叫左呢啲野:- Omakase (Cocktail)- Willow Punch (Cocktail)- 墨西哥粟米片- 三味炸鸡球- 四季炸物拼盘叫Omakase 之前,侍应哥哥已经问需唔需要多啲酒🙈我当然say yes,黎到既时候浓烈既酒味,饮落去够晒烈,正🥰而Willow Punch则非常清,有青苹果🍏、apple juice 同Gin,我饮左1啖,同我既Omakase有强烈对比🤪食物方面,因为我地系饮野既关系,所以都系叫小食为主,墨西哥粟米片睇落冇咩特别,但食落去好脆,最得意既系,餐厅会附加1个锤仔,方便你揼碎块粟米片,都几开心下😝三味炸鸡球,鸡球Carton好少食,但呢个鸡球好少粉,而且大旧,食落去啖啖肉,非常唔错,值得推介😋四季炸物拼盘分别有洋葱圈🧅薯条🍟炸虾🍤麦乐鸡🐓,洋葱圈都算少粉,食落去可以食到洋葱👍薯条🍟就炸得好食过麦记,炸虾🍤都系少粉,唔错👍总结:地点宁静,地方几靓,饮

今日叫左呢啲野:

- Omakase (Cocktail)
- Willow Punch (Cocktail)
- 墨西哥粟米片
- 三味炸鸡
- 四季炸物拼盘

总结:地点宁静,地方几靓,饮品质素非常高🥰,食物亦几好食,适合1、2个人黎倾下计听下live show,如果想少人摸下酒杯底🍸既朋友仔,可以黎下呢到开心下🥰
2023-02-01
  • 三味炸鸡球