喺大角咀利奥坊,有好多好有风格嘅餐厅,今日嚟呢间泰国餐厅系拎咗2022米芝莲🤤而且装修好靓💕💙 系一间环境靓食物正嘅餐厅,book 枱都要预早,长期full booing 💛泰北咖喱金面:🤩人气之选,有惹味鸡扒配泰国金面,金面一半系油炸一半系拌咖喱汁。一次过2款口感👍🏻够特别又好味😋必食推介沙嗲鸡串:鸡肉juicy 唔肥腻,加上炸洋葱碎同沙嗲汁,令个串烧惹味得黎又唔会有罪恶感🤤印度飞饼:好酥化~ 热辣辣,撕开再点咖喱汁,真系好正👍🏻芒果糯米饭:可以话系我系香港食过最好味嘅芒果糯米饭💛🤩椰汁好香,芒果超甜,糯米饭好软糯!3样食材加埋一齐简直系一流!必食❤️加上餐厅环境真系好靓,打卡一流。决定下次又再约朋友黎再叹过🤤❤️

泰国咖喱金面

沙嗲鸡串

印度飞饼

印度飞饼:好酥化~ 热辣辣,撕开再点咖喱汁,真系好正👍🏻

泰国咖喱金面
沙嗲鸡串