2021-10-22
过嚟食大闸蟹放题,大闸蟹系自己面前个蒸炉度蒸,一次蒸十几分钟,每次每人2只,不过佢蒸完一次蟹之后,会拖至少十几分钟先俾第2次蟹你,之后再蒸蟹十几分钟,再叫蟹,又系等十几分钟先上蟹,如是者,1个钟头只系每人最多食到4只,中间我地蒸住个餐嘅海鲜先,叫佢拎大闸蟹俾我地,佢地都系咁拖。我地知食蟹需时,所以已经拣咗3个钟套餐,店方突然埋单前1个钟话last order, 我地都未开始打边炉,啲蟹又上得咁慢,唯有放弃大闸蟹,转打边炉啦,啲和牛质素真系好麻麻,未见过咁瘦都可以叫和牛,其他料都系一般货色啦。最后埋单嘞,点知唔俾我用openricepay同现金劵,话大闸蟹餐唔用得,咁我仲有4个朋友食蒸海鲜餐,佢话𠮶张单就用得,不过用咗仲贵过唔用,用就畀1139蚊,唔用畀现金就1403蚊,佢地咁样做生意都得?!任食已经系咁拖时间,蒸完一转蟹要等十几分钟先再俾一转蟹你蒸,催极单都系咁慢,咁孤寒就唔好做任食啦,间铺冷气又差,态度又差,平嘢就好快上,贵嘢就拖好耐先上,拖到你都唔够时间食,black list!
大闸蟹