2019-01-13 65 浏览
由以前系K-11几年前已经一直帮衬佢买酒到佢转左呢间分店,只要我买酒都会专登过去帮衬佢,原因系佢好nice,加上佢吴会🐶眼看人底,由我第一日开始已经觉得佢系一个好sales,曾经系某一间分店果D sales好吴掂,一阵我都会系果间分店既post留言,其实我好多价钱既酒都会买湬饮,或且招呼朋友,所以平同贵既酒我都会买,讲真,一间酒窖入面更有平酒同贵酒,当然亦有吴同客路既人,我同朋友食反或且招呼朋友,吴通全部开晒D贵酒咩,吴理平定贵,我都一样要有质素既酒,自己饮吴到既酒我系吴会请人饮,几年前已经一直帮呢位sales买酒,佢会介绍一D有质素,无论什么国家,我饮完一定无事,因为我本身好敏感,如果有D酒我饮完之后,我身体立即有好大反应会好辛苦,我同佢讲过呢D问题之后,甘多年佢都一直记住,无论我要买平定贵既酒,佢都会帮我㨂到好多好酒,买左甘多年都吴知有乜渠道讃赏下佢,原来open rice有得写😂😂继续支持你的fans👍👍👍好酒又好饮😋😋😋😋
继续支持你的fans👍👍👍
好酒又好饮😋😋😋😋