呢间餐厅装修有气派,整洁干净,有独立房间包厢俾一大班朋友聚会,亦有ktv设备可以边食边唱。首先,我点咗佢哋嘅招牌「海南椰子文昌鸡窝」,汤底上咗之后,倒入新鲜即开嘅椰青,清甜嘅椰青水令汤底升华咗,再放入新鲜鸡件煮熟。职员会帮我地计时,完全不用担心。首先第一啖一定系饮吓鸡汤先,呢个时候系最原汁原味,之后再食一口鸡件,鸡肉入口嫩滑,鸡味浓厚,吸收咗汤汁嘅精华,清香四溢🍗。接著,「美国prime牛小排」上枱,牛肉每片都够厚实,煮完后仍然多汁肥美,油脂丰富,而且份晒颇多🥩。而「鲜虾丸」亦都十分推荐,丸子鲜嫩有弹性,虾味鲜美。每一口都咬得到整颗鲜虾,真系令人惊艳。搭配啲特制酱汁,更加突显丸子嘅鲜味,简直系味蕾嘅享受之选🍤。