2016-11-15 272 浏览
呢间好似都开左无耐,见店面都吾差,价钱又几经济,坐得应该都舒服,于是就毫不犹豫咁入左去食我地两个人各自叫左个饭,加多杯野饮,见menu上面最吸引既系招牌既海南鸡饭,所以最后决定左叫个招牌既海南鸡饭同睇落去都好吸引既咖喱牛脷饭咖喱牛脷饭既分量正常,咖喱汁都不过不失,不过牛脷既分量就略少,多返一两块会合理d另一方面,基本上系枱枱都有叫既海南鸡饭反而就跌破我眼镜!个鸡煮得过老,完全咬吾开,基本上我呀妈煮得仲好食过佢而且鸡既分量都吾多,因为都好多系骨个鸡油饭好似平时"叔"左既饭,我朋友食左一口就完全无再食!当然可能系我地食吾惯呢种鸡油饭,大家想挑战下都得!野饮就正正常常,无咩问题,但都无话好饮虽然整体而言,都系个海南鸡饭出事,但话哂系招牌,应该首先要真系煮好佢先,如果吾系d客真系好难再帮衬!
另一方面,基本上系枱枱都有叫既海南鸡饭反而就跌破我眼镜!

个鸡煮得过老,完全咬吾开,基本上我呀妈煮得仲好食过佢

而且鸡既分量都吾多,因为都好多系骨

野饮就正正常常,无咩问题,但都无话好饮

2016-11-10