2019-07-31 107 浏览
看似平平无奇既小店,原有充满爱同心机!话说我整亲只脚,一于食桃胶同燕窝进补下!椰皇蛋白炖桃胶 $50门面睇落同一般甜品店一样,竟然有好足料既桃胶甜品!老板系落足心机落足料,每一啖都匙到桃胶同燕窝!老板仲话近期来货既椰皇(同样用做碗)比较细,额外盛多碗仔比我!😍除左桃胶之外,入面仲有西米同芋圆,烟韧控一定好钟意!椰汁燕窝炖蛋白 $75看似平平无奇!用匙更一捞起!除左有好多好滑嫩既燕窝之外,仲有弹弹既蛋白!最钟意就系食凝固系碗边既蛋白,感觉好治愈!食完除左觉得好饱肚,仲觉得块面成身都白左几度,滑嘟嘟,同碗甜品一样!感觉好滋补,完全系意料之外既体验!糖不甩 $22糖不甩有好足料既花生碎!一碟大约有10粒!汤圆好痴身,每粒都痴到好多好多既花生碎!糖不甩烟烟韧韧!

椰皇蛋白炖桃胶 $50

椰汁燕窝炖蛋白 $75