2022-08-18 1250 浏览
我第一次食竹家庄既时候,个脑已经系: 天呀! 好耐无食过咁好食既烧鸭配濑粉啦! 而家食左十几廿次之后既反应都仲系: 天呀! 真系好好食呀! 我无夸大, 我真心觉得呢一间餐厅既食物系好有诚意,对客人都好好。佢都真系唔会为左做生意,梗硬推介你食呢样食个样。个烧鸭濑粉既烧鸭系完全无碎骨,只有啲大骨,啖啖肉,好滑!我系度食咁多次都真系无失望过,每次都赞佢好好食,连出名既烧味店都唔会够佢好食。其实除左佢个招牌烧鸭之外,佢既炒蚬都好出色。佢豉椒炒大蚬超级鲜甜,只只粒粒都有豉椒味,超有镬气,真系唔好错过❤️而且我发现,堂食系劲多韩国人黎食,有啲都几好样🤩 想𥄫仔既话,都可以过黎顺便过下眼福,咁当然要满足自己口福先啦。

其实除左佢个招牌烧鸭之外,佢既炒蚬都好出色。

• 烧鸭河粉