餐厅:Catio (荔枝角)地址:荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心1015室亿利工业中心出咗名喺荔枝角嘅「饮食天堂」,𠮶度林立咗各式各样嘅餐厅,而今次我就去咗呢间十月头先开业嘅猫猫Cafe @catiocatiocafe 🐱,餐厅位置几大,环境空旷,墙上仲挂有唔少同猫猫有关嘅画作🖼,佢哋主打轻食、养生茶同咖啡☕️,有唔少打工仔都衬住lunch break嚟食啲嘢玩吓猫猫relax吓😙生活太多嘅压迫,社会太多嘅压力,决意一个人走过嚟同六只猫猫畅玩一番,就咁模吓佢哋、同佢哋影吓相、望住佢哋跑来跑去已经觉得好治愈🥰,即时Energy Up💪我最钟意白雪雪,佢真系任摸唔嬲,一边摸住佢一边见到佢劲舒服嘅样真系好正😍,唔知呢到又有冇猫奴呢🐈?Lunch time 1200-1400有9款食物选择,有All Day Breakfast、沙律🥗、pizza🍕、bagel等等,而Set Lunch仲送一杯价值四五十蚊嘅饮品,午市嚟食都算唔错😎✝️招牌蕃茄牛肋骨意粉 $93呢个限量发售嘅意粉用蕃茄酱炒香🍝,有红萝卜🥕、薯仔🥔,当然唔少得炆得好腍嘅牛肋肉啦🐮,牛肋骨喺骨牛腹附近肋骨嘅位置,呢个部位瘦肉多而且脂
餐厅:Catio (荔枝角)
地址:荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心1015室

餐厅位置几大,环境空旷,

✝️招牌蕃茄牛肋骨意粉 $93
呢个限量发售嘅意粉用蕃茄酱炒香🍝,有红萝卜🥕、薯仔🥔,当然唔少得炆得好腍嘅牛肋肉啦🐮,牛肋骨喺骨牛腹附近肋骨嘅位置,呢个部位瘦肉多而且脂肪少,食落丰腴肉嫩😋,Cafe仲好好拆埋骨添👍,
旁边仲有加咗麻酱嘅沙律🥗

✝️桂花乌龙茶
最近有好多琐碎烦扰嘅事,又经常失眠食得唔好,呢杯桂花乌龙茶就有清心消脂嘅作用,希望今晚可以瞓得好啲啦🙈
2021-10-11