2024-11-04 271 浏览
见到新开呢间茶走真系超级多人,仲要有好多唔同优惠,咁啱又买一送一,就去睇吓。除咗好多款唔同嘅奶茶,仲有蛋糕,同埋蛋卷。我好钟意佢哋个杯,上面写住我好撚钟意香港,好有心思。佢嘅奶茶杯都好结实,饮管都好结实,唔会好似其他饮管咁样插唔到一杯奶茶度。🧋招牌茶走呢杯茶走真系名不虚传,丝袜奶茶唔用淡奶,改用炼奶,所以佢奶香十足,啱啱好岩我啲口味。茶底带少少苦涩味,同奶嘅香滑完美融合,饮落去有种怀旧feel!🍓荔枝青茶呢杯荔枝青茶好清新,荔枝味非常香甜,入面仲要超级多果肉,一啲都唔吝啬。配合清茶底,唔会太腻。饮落去有阵阵水果香,清新解渴。🧀伯爵茶巴斯克呢个巴斯克芝士蛋糕比较结实,外层微焦。伯爵茶嘅香气渗入芝士蛋糕中,成个甜品唔会太甜,味道非常平衡。

🧋招牌茶走

🍓荔枝青茶