2024-12-11
呢间「孖宝发哥猪扒酸辣米线」系间细细间嘅小店,但系好多人排队,感觉几受欢迎。**猪扒酸辣米线 🌶️ 米线份量都几多,够饱肚🤰。猪扒炸得几脆,唔会太干,几好食😋。酸辣汤底味道几浓郁🌶️,酸酸辣辣几开胃,不过食到一半开始觉得有啲咸🧂。整体味道唔错,但系如果汤底嘅咸度可以再调整吓就更好。🤔 米线本身都几滑溜,配埋啲酸辣汤底同猪扒,都几夹。👍🍜 **孖宝发哥猪扒酸辣米线**📍锦荣街26号万义大厦地下9号舖________________#eilidh_lifestyle #foodie #孖宝发哥猪扒酸辣米线 #深水埗美食 #深水埗 #米线 #猪扒 #酸辣米线 #小店 #排队 #人气 #美食 #香港美食 #香港小食 #美食推介 #午餐 #晚餐 #抵食 #大份 #开胃 #饱肚 #辣 #hkfoodie #hkfood #相机食先 #推介 #酸辣 #浓郁 #咸
**猪扒酸辣米线 🌶️
🍜 **孖宝发哥猪扒酸辣米线**