2007-04-07 12 浏览
仍记得之前同女友讲过揾日黎同佢试下呢度d野食, 点知揾日揾日, 终于揾左昨日先揾到黎喇!我地系特登出黎呢度食野, 由于都比较夜, 所以唔使等位! 入到去伙计安排入坐, d服务态度一般啦, 环境就比较逼啦!我地叫左招牌牛肉面同埋台南担仔面! 招牌牛肉面好得下, 果然系招牌菜, 个汤底系好浓好甜好香, 好有煲牛尾种感觉, 个面有红萝卜同白萝卜做配菜, 红萝卜系好甜好淋, 白萝卜仲正, 好甜好淋之外仲要冇渣, 一d都唔苦, 好好味冇得顶, 反而个牛肉就一般喇, 冇咩大惊喜, 个面就几有咬口, 好味; 台南担仔面就系一d肉碎放入个面度, 肉碎好好味, 个汤底就清d, 加埋d银芽清清地几好味!招牌牛肉面牛肉面都系$28, 台南担仔面就$25, 埋单$53两个人都抵食啦! 佢地个招牌面真系吸引架, 我相信我会再黎, 不过就唔会特登咁去帮衬, 随缘啦!