2023-10-31 1419 浏览
前两晚同朋友行德福,谂唔到食咩,突然醒起好耐无食Outback,就去左拎飞,都系等左5分钟左右就有位,非常之快。Outback的特色 - 一坐低就会有职员比🖤招牌黑糖面包🖤,本身比左一份,但又有个职员再比多份我地,劲食嘅我当然OK LA,黑糖面包暖暖地配埋佢地个淡牛油真系无得输。我地今次决定散叫,因为我同朋友都无谂住饮餐汤餐饮,叫左个牛油果蟹肉他他,估唔到佢蟹肉非常多,性价比好高唷,基本上我地食晒D脆脆都仲未食完个他他😋主菜我地叫左个鸡肉拼烧虾宽面同埋烧黑毛猪鞍,鸡肉系鸡胸肉唷,做GYM嘅我当然好OK,而D虾都几爽口,不过个面就感觉上唔够热,只系暖,但味道都算唔错。食过而个猪鞍因为系黑毛猪,所以我地叫左七成熟,不过今次烧得有d靭,质素略为差过之前少少🤏🏻最后我地仲食左鲜什果美式芝士饼,佢呢款cheese cake系淡芝士味同埋系软身嘅,撞岩我同朋友嘅口味,配埋d鲜果仲有个淡忌廉,口感几清新。用餐其间职员都好有礼貌,经常帮我地加水,又有个女职员问我地食物质素如何,十分贴心。又咁岩万圣节,餐厅装饰得都好有节日气氛,整体感觉良好。

2023-10-29