2023-01-20 255 浏览
朋友介绍呀佢话呢间啲蛋糕好好味架😘所以佢买左黎比我试😁仲买埋曲奇饼添👍👍系原味蛋糕一打开好香仲暖暖地,哗😁好有蛋味,仲弹吓弹吓咁好似布甸咁好好味,小朋友食完一个接一个。。好快就清晒啦👍👍朋友真醒目仲有块大大块嘅流心榛子朱古力粒粒曲奇,woo用微波炉加热真系有小小流心好香,外脆内软仲有d朱古力粒唔太甜❤️❤️小朋友仲想再食。。。可惜得一块😅😅朋友仲话仲有枣蓉蛋糕、无花果蛋糕、栗子蛋糕、红豆蛋糕架,下次要试其他味啦!就连曲奇d味道都超多呀,经典朱古力粒粒、红莓伯爵茶、燕麦提子、榛子朱古力粒粒、抹茶红豆麻糬、培茶朱古力麻糬、班兰椰奶麻糬、棉花糖朱古力果仁,哗!超多味道新年送礼一流🥰决定咗新年去拜年买曲奇同蛋糕“正”呀!天后[ Mr.W 即烘蛋糕 ] 地址: 天后电气道67号地下D号舖

决定咗新年去拜年买曲奇同蛋糕“正”呀!

天后[ Mr.W 即烘蛋糕 ]
地址: 天后电气道67号地下D号舖