餐厅: 加太賀
资讯:

2017-09-09 2732 浏览
朋友话book左枱系红磡食日本野,又一直都唔话比我知食边间跟住佢穿过大厦行入细巷,见到成条街挂左满满日式红灯笼😍🏮🎌🏮🎌对上一次嚟加太贺记忆中已是10年前😊先嚟小吃炸软壳蟹,皮咁脆内热,但份量多d就更好了再嚟小吃鸡软骨,有小小辣味,送酒一流油甘鱼刺身,厚身,新鲜,鱼油浓生招牌 花之恋😍😍真系好大旧~~食左一旧以经觉得饱了~~日式蚝饼, 唔会有腥味,但多左少少粉浆同唔够脆身烧牛肉,最个真系好食 真系真系好食!!熟度刚刚好!好满足嘅一餐,细个成日睇奖门人都见到佢,所以周不身都嚟食。相隔10年再嚟到呢度,有点怀念~~之后再嚟密啲先
朋友话book左枱系红磡食日本野,又一直都唔话比我知食边间

先嚟小吃炸软壳蟹,皮咁脆内热,但份量多d就更好了

再嚟小吃鸡软骨,有小小辣味,送酒一流

油甘鱼刺身,厚身,新鲜,鱼油浓

生招牌 花之恋😍😍真系好大旧~~食左一旧以经觉得饱了~~

日式蚝饼, 唔会有腥味,但多左少少粉浆同唔够脆身

烧牛肉,最个真系好食 真系真系好食!!熟度刚刚好!

2017-09-08