2024-06-13
拿拿食评系列 #苏妈苏妈一直都几出名,但一直都未试过,有一日锦岩系西九龙,就谂起可以顺便试下苏妈。苏妈系疫情之前系要排队既,而今次去到,Walk in 唔需要等位,入到去环境同茶餐厅类近~打开Menu,好多品项都好吸引,价钱合理,性价比高~ 个人最推介椰香咖央多士,好香!但女仔食量来说,食完个饭再食多士有啲辛苦,但都冇后悔叫到咖央多~ 而马拉咖哩鸡肉配椰浆饭份量超级大,食极都重系好大碟!槟城亚参叻沙超级辣,同行既朋友食到喷火!如果中意食辣既话可以一试~ 除左食,当然要试一试马来西亚拉茶~ 可能系饮惯港式茶饮,唔系好中意马来西亚拉茶,个人觉得偏甜,如果同我一样唔中意饮甜嘢,就唔使试了!反而朋友叫左杯桔仔话梅水,佢就话几好饮~马拉咖哩鸡肉配椰浆饭槟城亚参叻沙马来西亚拉茶椰香咖央多士香港茶记就食得多,马来西亚茶记就真系第一次试,唔错~
打开Menu,好多品项都好吸引,价钱合理,性价比高~
马拉咖哩鸡肉配椰浆饭