2020-05-20 3028 浏览
五月几嘅时份 当然要约母亲大人食返餐母亲节饭 朋友介绍我嚟呢间餐厅 咁就同两老嚟咗试试佢🙊餐牌系电子形式嘅 放喺平板电脑度睇 几环保 而餐厅仲有提供一个透明即弃胶袋俾我地暂存口罩 几贴心😛今日叫咗酥皮茄子 茄子炸得几松脆 上面有啲南乳酱 食落同茄子几夹竹笙扒翡翠 呢碟就比较清淡 啲菜苗几嫩 好易入口 感觉几健康🥬黑毛猪叉烧 呢碟唔平㗎 要二百几蚊 但系都物有所值嘅 叉烧好厚 有少少㶶边 口感一流 🤤铜盘生焗桂花鱼球饭 呢碟就好普通 鱼片唔系太多 而饭又蒸得太干身 个人唔推介😮最后一定要试呢个甜品 朋友话我知如果即场叫未必有 所以订位嘅时候订埋鲜杂果拿破仑🍓拿破仑好高 每层都有一种生果 店员先俾我地影相 然后再帮我地分 咁就唔会切得好狼狈啦🙊 拿破仑好松化 一定要擘大个口先食到呀总括嚟讲 呢间中菜水准都唔错 得闲可以再嚟🐷

总括嚟讲 呢间中菜水准都唔错 得闲可以再嚟🐷