2020-11-22
主题乐园出名餐厅嘅食物会比较贵 而质素平平 所以通常都出去食 或者食咗先入去但由于拣咗入住酒店 当然想玩完 方方便便食埋番去休息。本身其实好surprised 因为熊猫荟本身要有join 会员先有折 加上平时要打电话订位系咩都无嘅情况下入到去 觉得好负碌好开心 好快就入座添 (因为近圣诞几日 以为实喺好full)点知入到去啲野食选择好少 样样野啲质素都麻麻地 无咩令人赞叹或深刻嘅地方叫就叫做自助餐 但无刺身无寿司嘅自助晚餐 觉得有啲辜负咗个价钱⋯呢啲都算 佢哋啲职员大部份都nice 嘅 但因为我拎完一转野食 个staff 黎问我哋口唔口渴 要唔要野食 讲咗几种果汁 好喇 拣咗 饮饮吓 我发现佢张枱有张卡 有行超细嘅字话野饮另外收费 一枝50 蚊 哗 个staff 无提过 个阵我哋都饮紧再check 番张单 再发现呢extra 嘅 100蚊 又唔系特别好饮 我宁愿番酒店叫野饮⋯