2022-06-04
平时食炸鸡只可以简一两款味,以到既炸鸡放题可以一次过满足我。炸鸡放题成人$178,小童$88(90分钟),放题有炸鸡、焗鸡、额外口味、Pizza 、小食放题,多达二十多款选择,而饮品做紧买一送一。我地开头每款点一件,因为唔知会有几大件,但竟然每件都好大件下,每款炸鸡食一件都已经饱晒。炸鸡炸鸡新鲜热辣辣炸起,外皮炸得好香脆,鸡肉劲嫩滑好Juicy ,唔会炸到干晒。摆耐左,个皮依然都系脆。我地点左蜜糖芥末香葱炸鸡、浓蒜炸鸡、柠檬柚子炸鸡、黄金咸蛋黄炸鸡、黑糖脆脆炸鸡,以到既炸鸡我最钟意黄金咸蛋黄炸鸡,香浓咸蛋酱,味道咸香,另外柠檬柚子炸鸡,酸酸甜甜,清新又开胃,味道好夹,而黑糖脆脆炸鸡第一次食,有黑糖香,味道几特别。焗鸡相对冇咁热气,焗鸡味道一样出色,鸡肉嫩滑又Juicy。蜜焗蒜香焗鸡、双重芝士焗鸡、韩风紫菜焗鸡、BBQ香辣焗鸡、喷火辣焗鸡,食得辣既朋友话喷火辣焗鸡,个酱好好食好惹味,辣得过隐,而双重芝士焗鸡,好重芝士味,芝味香浓,味道好邪恶。小食:蜜糖牛油粟米:encore 左5次,蜜糖牛油味好香蜜糖芥末薯条:新鲜热辣辣炸起,炸到香脆,最正就系劲多我至爱的蜜糖芥末酱。蜜桃特饮&蓝橙乳酸饮
炸鸡
焗鸡相对冇咁热气,焗鸡味道一样出色,鸡肉嫩滑又Juicy。
小食:
蜜糖牛油粟米:encore 左5次,蜜糖牛油味好香
蜜桃特饮&蓝橙乳酸
饮品买一送一,卖相好吸引,大大杯,而且蜜桃特入面仲有支彩虹雪条,好抵饮。