2010-05-01 14 浏览
今朝饮茶饮到成肚气, 真系想讲讲食物方便已经唔讲, 比起附近既沙角村乐福, 乙明广东馆, 真系已经差两条街.服务方面仲差, 冇人SERVE都唔止, WAITER见到你都视若无睹, 入一张点心纸足足要用2个字既时间先俾到个经理, 我地问佢"你信唔信我地已经示意左2个字", 佢竟然答"我信, 我梗信.....下删一百字", 口中念念有词.....睇唔清楚个经理叫乜名, 系一个男经理, 个头梳到好似陈水扁.估唔到晚市已经差, 连早茶都差得咁紧要, 野食又唔系好食, 环境又唔系好, 又唔系平, 服务如此9流....已经唔会再帮衬.都唔明白咁既质素, 晚饭仍然大排长龙, 开到出门口, 仲可以入到OPENRICE心爱餐厅其中一间, 仲要有食家赞佢地, 上埋电视......希望大家用心去品尝食肆, 齐齐向差既食肆SAY NO!!!!!!!!!!!!亦都希望季季红既老板, 如果见到依个POST, 一定要改善员工服务, 如果谂住只系做游客生意, 唔做街坊生意既话冇所谓, 唔好期望会再帮衬, 因为正常人只会一试冇回头.
今朝饮茶饮到成肚气, 真系想讲讲

上埋电视......

2010-05-01
$50 (早餐)
  • 清水