2019-10-01
平时食开中辣嘅我真系冇谂过会食到大辣嘅,事关我每次食辣其实都会系咁洗汗,但其实我都几享受呢个咁嘅过程,可能人话系虐待啊事君立系破坏紧未来嘅一个过程,但我都会一于好少理。今次打电话叫定先嚟到嘅时候发现真系吓死我呀,因为我见到个面比平日红咗好多,我再睇一睇张单,话原来系摆落嚟嘅,喺沟通一番嘅事后发现原来系叫错咗,不过叫早就冇晒啦,免得又浪费食物,最后我都食咗佢亦都系第一次食最辣嘅一次第一口发觉又唔系好特别姐冇乜嘢,但当食咗第二搭嘅时候𠮶啲麻辣味就攻上喉咙里面令到我真系好想咳,虽然我叫咗支豆浆,但呢种辣系不足5秒之后又重新回覆,对比平时我系唔会一啖汤一啖米线咁去食但今次我错了,当我食到第四五啖嘅时候身上嘅行就流到好似我啱啱将成支水倒落个头上面咁样流落嚟,而旁边𠮶位朋友见到我嘅时候佢仲以为我啱啱跑过嚟个身比较热。不过整体来讲呢个辣同隔离𠮶间铺头嘅\都系差左少少,可能依家唔系正宗嘅麻辣嘢啦,我食开嘅亦都只不过系佢香口嘅猪颈肉,而呢一次败笔嘅系猪颈肉冇分开上,搞到林晒